Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil in Dambovita! Un copil a condus o masina in care se aflau alti 3 copii

Un minor de 15 ani a fost ranit, joi, intr-un accident produs de un alt minor, pe un drum comunal din localitatea Tetcoiu, a informat Inspectoratul de Politie Judetean Dambovita.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii sositi la fata locului au fost socati sa afle ca in masina se aflau patru copii,  iar soferul masinii era un baiat de 14 ani, care a fugit de la locul accidentului. In masina se aflau patru baieti cu varste intre 10 si 15 ani. ″Pe DC 71, la Tetcoiu, un autovehicul a intrat intr-un stalp de curent. In accident a rezultat o victima, un baiat de 15 ani, care a fost transportat la spital″⁣, a precizat IPJ Dambovita.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cel care a condus masina este un baiat de 14 ani, care a furat o masina de la o ruda. ″Baiatul care a condus autoturismul are 14 ani, este din Mogosani. Este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, furt in scop de folosinta, conducere fara permis si parasirea locului accidentului fara incuviintarea Politiei″⁣, precizeaza IPJ Dambovita.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI