Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil în Maramureș! Un șofer a spulberat un grup de pietoni! Un copil a murit pe loc

Un șofer a spulberat un grup de pietoni în Maramureș! Un copil a murit pe loc Un șofer a pierdut controlul volanului în localitatea Tăuții de Sus din Maramureș și a spulberat un grup de persoane pe troturar. Trei persoane au ajuns în stare gravă la spital. Din păcate, un adolescent în vârstă de 15 ani a murit pe loc. După ce a lovit persoanele, mașina s-a oprit în peretele unei case, scrie observator.tv. Martorii spun că persoanele lovite de șoferul neatent circulau regulamentar, pe trotuar, iar acestamaşinii a pierdut controlul direcţiei după ce s-a angajat într-o depăşire periculoasă. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă, dar şi poliţişti. Trei persoane au fost transportate de urgență la spital.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

rei persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Din păcate, un adolescent în vârstă de 15 ani a murit pe loc. După ce a lovit persoanele, mașina s-a oprit în peretele unei case, scrie observator.tv.

Martorii spun că persoanele lovite de șoferul neatent circulau regulamentar, pe trotuar, iar acestamaşinii a pierdut controlul direcţiei după ce s-a angajat într-o depăşire periculoasă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă, dar şi poliţişti. Trei persoane au fost transportate de urgență la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI