Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil in Olt! Sunt cinci victime, printre care si trei copii!

Cinci persoane, printre care si trei copii cu varste cuprinse intre doi ani si noua ani, au ajuns la spital, sambata, in urma unui accident rutier petrecut in judetul Olt in care au fost implicate doua masini.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Olt, pompierii au fost solicitati sa intervina sambata, la un accident rutier petrecut pe drumul de ocolire al municipiului Caracal, la fata locului deplasandu-se SMURD Caracal si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Olt.

In accident au fost implicate doua autoturisme, in care se aflau sase persoane, dintre care trei minori.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Astfel, un barbat in varsta de 34 de ani, care a suferit un traumatism la un picior, o fetita in varsta de patru ani cu atac de panica si o alta fata, in varsta de noua ani, cu traumatism la piciorul stang, plaga la pometele stang, toti din comuna Bucovat, judetul Dolj, au fost asistati medical si transportati de echipajul SMURD Caracal la CPU Caracal.

Mama copiilor, care a fost diagnosticata cu traumatism la maxilarul inferior si un copil in varsta de doi ani cu atac de panica, tot din comuna doljeana Bucovat, au fost preluati de echipajul SAJ si transportati la CPU Caracal.

Totodata,  un barbat in varsta 50 ani, soferul din celalalt autoturism, nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, el nefiind ranit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI