Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil la un supermarket din Ploiesti! O femeie a cazut 3 metri in gol, in casa liftului!

Panica mare intr-un centru comercial din Ploiesti, acolo unde o femeie in varsta de 47 de ani a cazut in gol trei metri, in casa liftului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeia era angajata in supermarket si, probabil, a vrut sa care ceva cu liftul. L-a chemat, s-au deschis usile, dar a intrat cu spatele in el pentru ca tragea dupa ea un carut si nu a observat faptul ca liftul nu venise. A cazut imediat in gol de la o distanta de trei metri.

O colega de-a ei a sunat la 112 si o ambulanta a sosit si a transportat-o de urgenta la spitalul Judetean din Ploiesti. Femeia este in stare constienta, dar s-a ales cu rani destul de serioase, noteaza cei de la presa locala din Ploiesti.

Politistii au deschis si ei un dosar de cercetare penala si incearca sa afle daca cineva este vinovat de acest accident sau toata vina apartine in totalitate victimei.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii sunt prea speriați să deschidă mormântul primului împărat al Chinei. Ce au aflat când au citit cronicile istorice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI