In urma accidentului au rezultat trei victime, toate din atelaj, un barbat de 70 de ani, din Caracal, constient, politraumatizat, o femeie, de 64 de ani, tot din Caracal, constienta, politraumatizata, si un copil baiat, de cinci ani, politraumatizat, inconstient.

Citeste si: Zodiile care nu se vor intelege niciodata intr-un cuplu. Din aceste relatii vor iesi scantei

"Toate cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgente din cadrul Spitalului Caracal”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, plutonierul major Alin Basasteanu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din pacate, copilul preluat inconstient a fost declarat decedat la spital. Femeia a fost transferata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, iar barbatul ranit a ramas la Caracal.

Politistii au demarat verificari in acest caz pentru a stabili cu certitudine imprejurarile in care a avut loc evenimentul rutier si fac cercetari sub aspectul savârsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, scrie olt-alert.ro.

Sursa foto: olt-alert.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si