Close sidebar
Close sidebar

Accident teribil pe o sosea din Olt. Un baietel de 5 ani a murit pe loc, iar alte doua persoane se afla in stare critica

Grav accident rutier pe Drumul European 70, in localitatea Farcasele, acolo unde o autoutilitara a spulberat pur si simplu caruta in care se aflau un baietel in varsta de 5 ani, un barbat de 70 de ani si o femeie de 64 de ani.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In urma accidentului au rezultat trei victime, toate din atelaj, un barbat de 70 de ani, din Caracal, constient, politraumatizat, o femeie, de 64 de ani, tot din Caracal, constienta, politraumatizata, si un copil baiat, de cinci ani, politraumatizat, inconstient.

"Toate cele trei victime au fost transportate la Centrul de Primire Urgente din cadrul Spitalului Caracal”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Olt, plutonierul major Alin Basasteanu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Din pacate, copilul preluat inconstient a fost declarat decedat la spital. Femeia a fost transferata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova, iar barbatul ranit a ramas la Caracal.

Politistii au demarat verificari in acest caz pentru a stabili cu certitudine imprejurarile in care a avut loc evenimentul rutier si fac cercetari sub aspectul savârsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, scrie olt-alert.ro.

Sursa foto: olt-alert.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI