O tanara originara din Rusia, care lucra ca fotomodel in Italia, a murit din cauza anorexiei. Mama ei i-a ascuns cadavrul intr-o valiza pe care a aruncat-o apoi in mare, in apropiere de Rimini, un oras aflat pe coasta italiana a Marii Adriatice, informeaza Le Parisien.


Informatia a fost dezvaluita in premiera miercuri de cotidianul italian Corriere della Sea. Trupul neinsufletit al Katerinei Laktionova, decedata la varsta de 27 de ani, a fost gasit pe 25 martie de un grup de pescari care au recuperat valiza din mare, in apropiere de coastele orasului Rimini.

Mama tinerei, Gulnara Laktionova, in varsta de 48 de ani, lucra ca menajera in Rimini.
O ancheta ce a fost demarata initial sub suspiciunea de crima a fost abandonata, dupa ce autopsia a permis medicilor legisti italieni sa ajunga la concluzia ca tanara murise de inanitie cu cateva zile inainte ca trupul ei neinsufletit sa fie aruncat in mare.
Mama ei s-a intors in Rusia cu putin timp inainte ca trupul fiicei sale sa fie descoperit de pescari.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Gulnara Laktionova a declarat in fata autoritatilor ruse ca a ramas in locuinta sa din Rimini in stare de soc timp de mai multe zile in fata cadavrului fiicei sale, inainte de a lua decizia ca trebuie sa il arunce in mare.


Potrivit Corriere della Sera, politistii italieni, care banuiau o crima dupa descoperirea valizei, au fost indreptati spre pista reprezentata de mama fotomodelului decedat de un amic al Gulnarei Laktionova.
Katerina Laktionova a fost spitalizata pentru scurt timp in Italia in 2015 si solicitase permisul de rezidenta in aceasta tara in luna februarie, pentru a-si continua tratamentul impotriva anorexiei, raporteaza agentia de presa ANSA. 

Sursa: News.ro 

Sursa foto: EAST2WEST NEWS


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si