Close sidebar
Close sidebar

Acest tanar a fost diagnosticat cu cancer in faza terminala dupa ce a facut un lucru banal

Un tanar din Marea Britanie trece prin momente cumplite dupa ce a fost diagnosticat cu cancer de piele in faza terminala.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dornic sa aiba o piele ciocolatie, Damien Platt, un tanar in varsta de 32 de ani, din Marea Britanie, a cheltuit in jur de 7.000 de lire sterline pe sedintele la solar.

Astfel, el a petrecut cate noua minute, de patru ori pe saptamana- un total de 200 de sedinte pe an, de patru ori mai mult decat recomanda specialistii. Acest lucru i-a adus, insa, o boala teribila. Damien a fost diagnosticat cu cancer si i s-a spus sa mai are 10 luni de viata.

"Imi placea increderea pe care mi-o aducea bronzul, mai ales ca toata lumea spunea ca arat atat de sanatos. Nu puteam merge nicaieri fara o sedinta la solar inainte", a marturisit tanarul, potrivit WOWbiz.ro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

"Acum incerc pur si simplu sa fiu cat mai fericit in putinul timp care mi-a mai ramas", a adaugat el.

Tratamentul pe care il urmeaza i-a prelungit viata, insa e doar o chestine de timp pana cand va inceta sa mai dea randament.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI