Bogdan Mocanu suferă de o boală incurabilă. Este vorba de diabet zaharat de tip 1, afecțiune care îl face pe acesta să fie insulino-dependent și care apare preponderent la copii.

Pacienții care nu primesc tratamente corespunzătoare pot suferi complicații severe. Cu cât pacienții își controlează mai bine valoarea glicemiei, cu atât riscul apariției problemelor se reduce.

 

Ăsta a fost cel mai mare coșmar al meu, probabil m-a ferit Dumnezeu şi de aceea sunt totuşi bine astăzi.

Eu am diabet. Am avut un șoc, l-a oprit pe tata poliția când eram mai mic, s-a certat cu el și i-a zis că îi bagă copiii în plasament. Eram mai mic, sensibil, şi am făcut un șoc, cu pancreasul ”, a povestit Bogdan în emisiune.

Ei bine, sinceritatea tânărului s-a întors împotriva lui, mai mulţi dintre telespectatorii show-ului, care au susţinut cu patimă alţi concurenţi, făcând tot felul de remarci dure şi total nepotrivite despre afecţiunea lui Bogdan.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Unele dintre comentarii sunt imposibil de reprodus şi, deşi poate cei care le trimit nu conştientizează, sunt extrem de dureroase pentru Bogdan.

Fără să se victimizeze, dar vizibil afectat de atacurile "sub centură", protagonistul nostru le-a trimis un mesaj "hater-ilor" lui, acum ceva timp, prin intermediul WOWbiz.ro.

 

Bogdan Mocanu îşi cumpără pompă de insulină! "Sunt nevoit să îmi fac injecţii de patru ori pe zi"

" Urăsc să văd cât de jos pot coborî unii să rănească un om care, culmea, nu le-a greşit cu nimic, nu i-a deranjat cu nimic.

Pot să mă atace cu orice, că am doar muşchi şi n-am creier, că folosesc steroizi -deşi nu e adevărat-, chiar şi înjurăturile alea spontane de mamă le înţeleg, că mereu vor exista "hateri"...Dar să te legi de boala unui om mi se pare mizerabil. Eu sunt nevoit să îmi fac injecţii de patru ori pe zi şi nu i-aş dori asta nici celui mai mare duşman", a declarat Bogdan Mocanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro

Din fericire, după ce a câştigat marele premiu de 10.000 de euro la Puterea Dragostei, Bogdan îşi permite să-şi achiziţioneze un dispozitiv pentru persoane diabetice, care-i va uşura foarte mult viaţa.

" Mânzule, să nu dai banii pe băutură şi femei. Să-ţi cumperi centura aia de care ai nevoie", i-a spus Jador după ce prietenul lui cel mai bun a fost desemnat învingător în primul sezon al emisiunii matrimoniale fenomen care a cucerit România.

Şi dacă vă întrebaţi ce este aparatul la care s-a referit artistul în marea finală şi cum funcţionează, vă explicăm în cele ce urmează despre ce este vorba.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Obiectivul principal al tratamentului de diabet zaharat de tip 1 este să ţii glucoza din sânge (zaharurile) sub control, în scopul de a-ţi creşte şansele unei vieţi fără complicaţii de sănătate.

Cum ceea ce îi lipseştete unui om care suferă de diabet zaharat este secreţia de insulină, va trebui să suplimenteze insulina din surse exterioare, asumandu-şi rolul de a “gândi” şi a acţiona în locul pancreasului tau. Uneori, aceasta ţi se va părea o sarcină prea solicitantă.

Pompa de insulină poate prelua această sarcină, de a administra şi a doza insulina necesară corpului tău. Aceasta este un dispozitiv medical care se poate aplica pe corpul tau, eliberând insulină în organism 24 de ore pe zi. Din păcate, un astfel de dispozitiv de bună calitate costă peste 10.000 de lei.

Citeşte mai multe despre pompa de insulina AICI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si