Close sidebar
Close sidebar

Acestea sunt cele mai scumpe cinci vile din Bucuresti! Una dintre ele costa 10 milioane de euro!

Cele mai scumpe vile din Bucuresti se vand cu preturi cuprinse intre 6 si 10 milioane de euro.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe site-urile de imobiliare se afla listate mai multe vile din centrul Bucurestiului, cele mai scumpe fiind trecute in revista de wall-street.ro. Iata un top al acestor imobile de lux, amplasate in cele mai selecte zone ale Capitalei si accesibile numai celor care cocheteaza cu Top 300 milionari. 

VILA ROSETTI: 6 milioane euro

“O vila aflata spre vanzare pentru 6 milioane de euro. Aceasta dispune de 23 camere si este situata in Bucuresti in zona Piata Rosetti. Suprafata construita a imobilului este de 1.500 metri patrati, iar terenul disponibil ajunge la 1.100 de metri patrati”

VILA ROMANA: 6 milioane euro
“In zona Piata Romana, o vila cu 18 camere la un pret de 6 milioane de euro. Aceasta are o suprafata de 1.979

de metri patrati utili si dispune de un teren de 2.566 de metri patrati. Considerata monument istoric, casa a fost construita in anul 1882, iar in perioada 2010-2012 a trecut printr-un proces de renovare si consolidare”

VILA PRIMAVERII: 8,2 milioane euro
“In zona Primaverii, o vila construita anul trecut cu o suprafata utila de 1.100 de metri patrati, are un pret cerut de 8,3 milioane de euro.

Amplasata pe un teren de 740 de metri patrati, casa are noua camere si este structurata pe subsol, parter, doua etaje si mansarda”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

VILA KISELEFF: 9,99 milioane euro
“In zona Kiseleff din Capitala, o vila de lux, construita in perioada anilor 1950, la un pret de 9,99 milioane de euro. Aceasta are o suprafata construita de 1.700 de metri patrati si dispune de un teren de 2.000 de metri patrati. Imobilul este dispus pe subsol, parter si etaj”

VILA AVIATORILOR: 10 milioane euro
“In zona Dorobanti- Statuia Aviatorilor din Capitala, o vila cu 20 de camere si o suprafata utila de 1.464

de metri patrati, la un pret de 10 mil. euro. Imobilul dispune si de un teren de 1.050 de metri patrati”

foto mare: www.business-review.eu

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI