Pesti

Nativii zodiei Pesti sunt in mod natural atractivi. Au o aura misterioasa si calda, fiindu-le foarte usor sa satisfaca nevoile partenerilor, oferindu-le bucurie si satisfactie. Asigurati-va ca nu profitati de bunatatea lor, deoarece s-ar putea sa va confruntati cu schimbarea rapida a atitudinii lor. 

Varsator

Nativii Varsator sunt cunoscuti ca fiind puternici si independenti. Au rareori probleme in gasirea unor admiratori.

increderea lor debordanta atrage persoanele de sex opus ca un magnet. Personalitatea lor energica capteaza atentia celor din jur in mod inevitabil. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Avand un Varsator langa tine, nu te vei plictisi niciodata si vei invata lucruri noi tot timpul.

Capricorn

Capricornii sunt cunoscuti a fi extrem de rezonabili si directi. isi gasesc maturitatea si capacitatea de a-si asuma responsabilitatea pentru tot ce fac.

Nativii care s-au nascut sub acest semn iubesc indeplinirea sarcinilor si doresc sa le arate celorlalti de ce sunt capabili.

Cu aceeasi dedicare, ei au grija de familie. Ar putea dura ceva timp pana cuceresti nativul Capricorn, dar o data ce o vei face, vei vedea ca merita tot efortul.

Sagetator

Sunt persoane aventuroase, asa ca nu exista un tovaras mai bun alaturi de care sa nu cunosti monotonia in cuplu.

Sunt plini de spontaneitate si entuziasm, iar o relatie cu ei nu va fi niciodata plictisitoare. Ei urasc rutina si monotonia. Fiti pregatiti pentru o calatorie interesanta atunci cand va aflati intr-o relatie cu un Sagetator. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si