RAC

Foarte precaut cand e vorba de bani. Nu prea stie ce inseamna cheltuielile hazardate, nu-i place sa ramana fara bani, e speriat de incertitudine. Face economii, ori de cate ori poate. Intotdeauna incearca sa pastreze o rezerva pentru zile mai putin senine.

Motivatia cea mai puternica in ce priveste banii, motorul care sta la baza tuturor actiunilor, este dorinta de a asigura confort si siguranta pentru el si familia lui.

De regula, nativii Rac au fler in afaceri, stiu sa investeasca inteligent, cu exceptia momentelor cand li se face teama si renunta in ultimul moment la vreo oportunitate.

Cheltuieste pe obiecte cu valoare emotionala sau istorica, pe lucruri necesare celor pe care ii iubeste, investeste in casa.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

LEU

Isi doresc bani multi, ca sa poata sa-si mentina in top imaginea sociala. Tin foarte mult sa fie admirati. Iar asta cere cheltuiala.
Are insa noroc la bani, niciodata pare ca nu ramane fara resurse. Pur si simplu trag banii la acest nativ, fara sa faca cine stie ce efort

Se spune ca Leii nu prea au nevoie sa munceasca pentru bani, cel putin in conceptia lor nu exista o legatura intre munca si bani. Ei muncesc doar daca le place ce fac, daca sunt inspirati, ori daca vor sa straluceasca intr-o profesie.

Nu se prea pricep sa faca economii.

Sunt generosi.

Cheltuiesc bani cu usurinta, mai ales pe haine de firma, produse si proceduri de infrumusetare, obiecte de lux, vacante de 5*.

Citeste continuarea pe astrocafe.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si