CONSTANTIN CODRESCU: "Ea spune cinci vorbe, 6 minciuni. Noi ne facem ca o iubim, ea se face ca ne iubeste de fapt suntem reci amandoi."

Constantin Codrescu e foarte afectat atunci cand aude ca fiica lui se plange public de problemele prin care trece. Acesta sustine ca Anca a avut mereu o viata normala si frumoasa. Avea casa ei, sot, copii….tot

ceea ce avea nevoie. Insa la un moment dat….

"S-a schimbat intr-un mod de ne-inteles aproape, a dat dovada de o rea-credinta de o minciuna de o incorectitudine care m-a afectat si pe mine, dar mai ales pe mama ei, mama ei de astazi."

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In urma cu doua saptamani, Anca  spunea cu regret ca s-ar intoarce in tara, dar din pacate nu ar exista  nimeni care sa o astepte cu bratele deschise.

"Asta este o minciuna o gogomanie, a avut, putea sa stea langa copiii ei, ea vrea sa vina aici. Nu, nu este adevarat."

"Daca Anca decide sa se intoarca in tara o primiti aici la dumneavoastra?"
" Asta nici intr-un caz, asta nu se poate accepta, nu putem dupa ce ne-am batjocorit in halul asta in care ne-am batjocorit si ce sa faca aici?
Ea nu face nimic."
Constantin Codrescu nu a fost binecuvantat cu un copil, asa ca a decis sa o adopte pe Anca atunci cand ea avea doar 5 ani.

"Luand-o pe fetita am sperat ca ca sa fie a noastra de atunci, sa-si gasesca o alta component, nu s-a reusit."

Alaturi de cei doi baieti ai sotiei actorului, Anca a avut o copilarie frumoasa.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si