Close sidebar
Close sidebar

Actrita Dorina Chiriac cere respingerea noului Cod Fiscal! "Chiar nu imi permit..."

Actrita Dorina Chiriac, care a implinit duminica 45 de ani, a publicat pe pagina de Facebook o scrisoare deschisa prin care cere Statului respingerea Codului Fiscal, sa nu fie obligata sa aleaga intre mancarea copilului si asigurarea lui medicala, sa nu o trateze ca pe un posibil evazionist fiscal.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Cer public prin prezenta sa se respinga in bloc noul Cod Fiscal sau sa se amendeze cuvenit (sa se aplice cote diferentiate de contributii pentru activitati independente, in functie de nivelul de venit), cu toate consecintele. Cer ca Statul sa nu ma trateze ca pe un potential evazionist fiscal, ci sa ma investeasca cu incredere, sa ma incurajeze sa muncesc in continuare cinstit si sa particip la intretinerea comunitatii fara sa ma oblige sa aleg intre mancarea copilului si asigurarea lui medicala. Eu una chiar nu imi permit sa ma vad in asemenea situatie", afirma actrita, care se declara mama singura, cu un copil de 11 ani in grija, angajata de 22 de ani la un teatru de stat si cu un salariu mediu pe economie.

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Dorina Chiriac este de parere ca declaratia 600 nu va ameliora efectele noului Cod Fiscal.

"Cer constientizare si responsabilitate. Pretind ca politicienii (toti) sa respinga sau sa regandeasca noul Cod Fiscal astfel incat sa nu descurajeze pana la depresie generala pe cei atat de multi care muncesc cinstit.

Eliminarea sau amanarea Declaratiei 600 (umbla vorba) nu amelioreaza esential efectele noului Cod Fiscal. Nu activez politic (desi am simpatie pentru anume persoane din politica, dar nu am manifestat-o public vreodata, cum nici antipatie nu am aratat). Vreau sa lucrez in teatru, acolo unde isi gasesc reala folosinta abilitatile si pregatirea mea, vreau sa imi ingrijesc copilul fara alte mult prea mari griji, vreau sa nu-mi intre in vocabularul uzual "evaziune", "cod fiscal", "financiar", a mai scris actrita.

"Vreau sa muncesc si sa primesc ce merit in functie de competente. Cinstit si drept. imi platesc taxele. si cer in schimb conditii de siguranta si de demnitate", spune ea. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI