Close sidebar
Close sidebar

Ada Condeescu, actrita care se pregateste sa cucereasca Hollywood-ul: "Sunt pe cale sa lucrez acolo"

Starneste imaginatia barbatilor la fiecare aparitie pe covorul rosu, dar si invidia colegelor de breasla cu premiile castigate. Ba mai mult, cetatea filmului de peste ocean se pregateste sa isi deschida larg portile pentru ea. Cine este actrita din Romania care vrea sa cucereasca Hollywood-ul, aflati chiar acum.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

La cei 29 de ani ai sai, Ada Condeescu se poate lauda cu experiente unice in lumea cinematografiei si cu premii importante la cele mai mari festivaluri de film din Europa. 

Considerata una dintre cele mai bune actrite din Romania, Ada recunoaste ca in spatele muncii sale se afla ambitia si faptul ca reuseste cu brio sa isi managerieze singura intreaga cariera.

ADA CONDEESCU: In momentul cand stiu ca e un proiect si stiu ca se munceste foarte mult in conditii grele, stiu sa imi manageruiesc singura contractul pt ca stiu valoarea muncii mele. Imi permit sa refuz. Am avut curaj si am refuzat de la inceput”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Castigatoare a premiului pentru cea mai buna actrita la Festivalul de Film de la Sarajevo datorita rolului din filmul "Loverboy", dar si a Ursului de Argint la Festivalul de Film de la Berlin alaturi de echipa filmului "Eu cand vreau sa fluier, fluier", Ada Condeescu nu se uita la bani cand vine vorba de munca.

- Conteaza mai mult rolul pentru tine sau suma?
- Rolul, normal, am facut si pe gratis probabil o sa mai fac
- Ti-ar placea sa ajungi la Hollywood?
- Da. mi-ar placea sa lucrez acolo si sunt pe cale.

SPRE CULMILE HOLLYWOOD-ULUI

Si cum se spune ca de la vis la realitate este doar un pas, nu mica ne-ar fi mirarea daca la urmatoarea editie a premiilor Oscar, artista noastra ar urca pe scena alaturi

de celebrii actori de peste ocean.

Ambitioasa din fire, Ada recunoaste ca nu ar refuza o reinterpretare a rolului feminin din cunoscut blockbuster "Mr. and Mrs. Smith".

„Da, evident as fi cu totul altfel. O admir si pe Angelina Jolie.  Imi doresc sa ajung eu undeva departe incat sa pot sa lucrez cu ei cot la cot si sa imi fie parteneri de scena”, mai spune Ada.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI