Close sidebar
Close sidebar

Adaposturile pentru oamenii strazii, pline ochi de profitori. Taximetristi si oameni care au unde sa stea vin la adapost, sa faca economie

E de necrezut până unde a ajuns tupeul unora! Cu toate că au case, se dau oamenii străzii ca să poată dormi şi mânanca în adăposturile primăriei fără să platescă un leu. În vremea asta, adevăraţii amărâţi dorm pe străzi, în frig! Ce măsuri au de gând să ia autorităţile şi cine va avea de suferit, aflaţi acum! ##VIDEO31523##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Incredibil, dar adevarat. Adaposturile unde sarmanii oamenii ai strazii ar trebui sa isi gaseasca un culcus sunt pline de saraci inchipuiti. Au pensii, salarii... unii chiar si case!

"Pai, am o casa. Asta e casa mea acum", spune un pensionar.

Barbatul din imagine are 65 de ani si nu vrea sa fie o povara pentru copii, spune el. E mai bine-n adapostul social. Aici totul e gratis, iar pensia poate sta bine mersi in conturi. Si nu e deloc mica.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

"Sa zicem peste o mie de lei. In primul rand ii folosesc pentru vicii, pentru a completa mesele de aici, ca sunt mai sensibil", spune domnul.

Si acest batran are cu ce sa ne lase cu gura cascata! Are o pensie de o mie patru sute de lei, dar traieste in adapostul social.

Saracie mare, nu alta. Dar... stati sa auziti ce spune coordonatorul centrului Sfantul Ioan din capitala.
A avut de-a face cu tot felul de oameni!

"Iarna vin taximetristii sa stea la noi. Vin muncitori care lucreaza la diverse firme de constructii, pe santiere, si decat sa plateasca chirie undeva prefera sa vina la noi pentru ca totul este gratis", spune Ionut Voicu, coordonatorul centrului Sfantul Ioan.

Ati auzit bine. Si nu e tot. Sunt multi care au case in Bucuresti. De ce sa mai plateasca iarna intretinerea cand pot avea totul pe degeaba!

"Vin in centru ca sa nu
mai plateasca lumina, caldura si asa mai departe si vin la noi in adapost pentru ca totul este gratis"

In vreme ce unii profita, altii rabda. De frig, de foame... 

Sunt ai nimanui. Dorm sub cerul liber si se zbat sa supravietuiasca din ce le da lumea. De mila.

Nespalat si imbracat in haine ponosite, acest barbat umbla bezmetic pe la gara de nord.
N-are nici casa... nici serviciu... 

Ca sa scape de profitori... autoritatile au de gand sa schimbe regulamente si sa le ceara celor care vin sa se cazeze in adaposturile sociale o gramada de hartii! Pentru ca acum... e de ajuns buletinul pentru cazare.

Pe viitor vor trebui sa treaca mai intai pe la primariile de sector, agentiile fiscale si la medici pentru avize. Pana atunci insa... cei cazati in centre isi vad linistiti de pasiunile lor!

E greu de spus daca nu cumva si oamenii fara adapost vor avea de suferit din cauza acestei masuri. Nu de alta, dar le va fi foarte greu sa se descurce prin tot hatisul birocratic si sa obtina actele necesare pentru a fi primiti in adapost. Iar pericolul e mare, pentru ca vine iarna!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI