Adelin C. practica aikido de la varsta de 5 ani, iar in ultimele saptamani a inceput sa frecventeze un club de sporturi de contact din oras pentru a-si imbunatati tactica. In timp ce facea incalzirea, tanarul i-a spus antrenorului ca nu se simte deloc bine, ca ii tiuie urechile si ca ii vine sa vomite. La ora 19:30, dupa doar o jumatate de ora de la startul antrenamentului, baiatul a fost preluat de ambulanta Terapie Intensiva Mobila si transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

Aici i s-au facut toate analizele, inclusiv un computer tomograf. Putin dupa ora 23:00, realizand ca sunt depasiti de gravitatea acestui caz, medicii vasluieni au decis transferarea pacientului la unitatea sanitara din Iasi. Apropiatii lui Adelin spun ca sansele de supravietuire ale acestuia ar fi fost mai mari daca medicii de la Vaslui l-ar fi tratat cu mai mult interes.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

“A fost dus constient la spital si mai bine de doua ore a fost uitat pe un pat de la Urgente.

Medicii ne-au spus ca trebuie sa asteptam pana vin rezultatele la CT. Daca actionau mai prompt, iar Adelin ar fi fost transportat mai repede la Iasi, poate alta era starea lui de sanatate acum” , au declarat apropiatii baiatului pentru Vremea Noua.

Mama baiatului ii roaga pe toti cei care il cunosc pe Adelin, dar nu numai, sa spuna o rugaciune pentru sanatatea baiatului ei. “Joi am aflat ca el are, din nastere, o malformatie pe creier. Se putea intampla oricand si oriunde aceasta tragedie. Nu e vina nimanui ca s-a ajuns aici. Adelin a fost un luptator toata viata si cu ajutorul bunului Dumnezeu, va depasi si acest moment”, a declarat mama indurerata pentru Vremea Noua.

Citeste mai multe AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si