Close sidebar
Close sidebar

Adevăratul motiv pentru care Andreea Arsine a donat din premiul Exatlon finalistei Nicoleta Luncă! ”M-a impresionat povestea ei de viață”! Declarații exclusive ale ”faimoasei”

Andreea Arsine a decis să împărtă o parte din bani cu finalista de la Exatlon, Nicoleta Luncă

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andreea Arsine a câștigat, duminică seara, trofeul Exatlon în proba feminină și a intrat în posesia premiului de 50.000 de euro!

Pe podiumul de premiere însă, ”faimoasa” a surprins pe toată lumea prin decizia de a dona o parte din sumă celeilalte finaliste, Nicoleta Luncă, ”războinica” poate cea mai îndrăgită din competiție.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Andreea Arsine a spus adevărul despre bani dați Nicoletei Luncă! ”A  crescut departe de părinți și a simțit lipsa lor”

Dacă gestul ei a făcut-o să plângă pe tânără la ceremonie, ei bine, câteva zile mai târziu, într-un live exclusiv, Andreea Arsine a spus adevărul despre bani dați Nicoletei Luncă!

”Eu sunt o fire mai impulsivă și oamenii mă percep ca atare. Însă, puțini știu că eu am un suflet bun, și întotdeauna sunt atentă la cei din jur. Vă spun sincer, am decis să îi ofer o parte din premiu Nicoletei, fiindcă am fost impresionată de povestea ei de viață, de faptul că a crescut departe de părinți și a simțit lipsa lor. În plus, mi-a spus că vrea să se reapuce de handbal și, pentru acest lucru avea nevoie de bani.
Am hotărât ad-hoc să fac acest gest pentru ea”,
a conchis câștigătoarea Exatlon.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI