Close sidebar
Close sidebar

Adevarul crunt din spatele acestei fotografii! Povestea care iti va smulge lacrimi amare

O fotografie emotionanta cu o fetita care isi saruta mama pe un pat de spital a devenit virala.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Putini stiu insa adevarul din spatele acestei imagini. Fetita din imagine are doar 8 ani si deja a trecut prin cele mai dureroase etape ale vietii. Ea si-a pierdut tatal cand era si mai mica si acum a fost nevoita sa-si ia ramas bun si de la mama sa.

Vicky Fenn a fost diagnosticata cu cancer la san in 2016. De atunci ea s-a luptat in fiecare zi a vietii sale sa supravietuiasca. In acelasi timp, ea si-a dedicat tot timpul si toata energia cu fiica sa. A incercat sa-i lase cele mai frumoase amintiri si au calatorit in acest timp si s-au distrat.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Insa, viata are cursul ei, iar cele doua au ajuns in punctul in care sa se desparta...definitiv. In fotografie este surprins exact momentul in care fetita isi saruta mama pentru ultima data.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI