Close sidebar
Close sidebar

Adevarul despre fantoma din satul Pitulicea

A fost sau nu a fost o fantoma in curba din satul Pitulicea? Asta este dilema care, astazi, si-a gasit raspunsul.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Fantoma din Pitulicea nu mai e o legenda...sateasca!  De cand a fost demascata de camera de bord, aratarea cu cearsaf nu se mai poate ascunde! Patitul este Serbanica, un pitulicean care conducea spre Bucuresti, cand, din lanul de porumb, i-a tasnit in fata o naluca.

"Dungile sunt foarte albe acum am zis ca s-a dilatat vreo dunga d-aia, de la oboseala, si mi se pare mie. Intial am, zis ca-l iau pe parbriz, am zis ca ajunge peste mine in masina", povesteste barbatul. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cum de grozavie a auzit toata suflarea, la birt a inceput marea dezbatere. C-o fi, c-o pati... cert e ca nimeni nu-si poate explica aparitia de la miezul noptii.

"O fi vreun fenomen, ceva. cine stie. E ceva straniu. Sa fie o fantoma? Probabil. Eu stiu? Dar aici mai sunt si niste luminite",  spune sateanul.

Abia dupa ce s-a dezmeticit si s-a uitat pe inregistrare si-a dat seama ca, in realitate, fantoma de pe sosea era un om in toata regula: "In ultima secunda am vazut ca este o silueta de

om, ca am trecut la cativa centimetri, nu avea nicio reactie, nici macar sa se uite spre mine. Se vede un picior cu ceva alb in picior, i-am dat si eu stop, i-am dat zoom pe filmare".

Desi barbatul, mai tare de inima, a gustat gluma, ar vrea sa-i transmita un mesaj celui deghizat in fantoma: "Sunt altii care sunt mai slabi de inger  si  pot sa aiba alt tip de reactie.

Poate sa traga spre sant sau cine stie".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI