Potrivit ministrului Educatiei, telefoanele mobile ar urma sa fie lasate intr-un loc special amenajat si securizat, de unde sa fie ridicate la terminarea cursurilor zilnice.

„imi doresc foarte mult sa nu se mai foloseasca telefonul in timpul orei si sa existe o zona in care sa se depoziteze telefoanele mobile in timpul orei. imi doresc din acest punct de vedere o eficientizare a procesului instructiv-educativ, dar, pentru asta, avem nevoie si de partener, de autoritatile locale si, de ce nu, de mass-media” a declarat Ministrul Educatiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Liviu Pop a vorbit la Buzau si despre desfiintarea notiunii de elev de serviciu, reiterand ideea lansata recent intr-o vizita la Sibiu. Pop a spus ca oricine altcineva se poate ocupa de paza in scoala, nu un elev care in timpul in care este de serviciu este privat de actul educational

„Dorinta mea e sa nu mai fie elev de serviciu, dar, dupa o dezbatere ampla pe regulamentul de organizare si functionare a invatamantului preuniversitar, vom decide alaturi de parteneri, de parinti si de elevi, dar nu imi doresc foarte mult sa nu mai avem serviciu pe scoala ”, a mai spus Ministrul Liviu Pop.

La evenimentul de la Buzau a participat, alaturi de ministrul Liviu Pop, si senatorul PSD Ecaterina Andronescu, fost Ministru al Educatiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si