Close sidebar
Close sidebar

Adolescent autist, lasat sa moara in autobuzul scolii. Soferul intretinea relatii intime cu o colega, in acest timp

Un adolescent care suferea de dizabilitati grave, printre care si autism, a fost lasat sa moara in conditii groaznice in autobuzul scolii. In tot acest timp, soferul intretinea relatii intime cu o colega de munca.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Lee, baiatul in varsta de 19 ani, suferea de autism. El nu putea sa vorbeasca si din aceasta cauza nu a putut sa strige dupa ajutor. Soferul autobuzului scolii care trebuia sa duca copiii cu probleme de acasa la scoala si invers, l-a uitat pe acesta in masina intr-una dintre cele mai calduroase zi din an, spun anchetatorii.
Incidentul a avut loc in California, iar soferul in varsta de 37 de ani nu s-a asigurat ca nu mai este nimeni in masina, ianinte de a o inchide.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Lee a fost lasat mai bine de 8 ore singur in masina. Seara, mama acestuia a sunat la scoala si a anuntat ca fiul sau nu a fost adus acasa. Atunci a fost deja prea tarziu.
Anchetatorii au descoperit in telefonul soferului un schimb de mesaje cu caracter explicit intre el si o alta colega de munca. Acestia au stabilit sa se intalneasca exact la ora la care soferul trebuia sa il lase pe Lee la scoala.


Politia a deschis o ancheta, iar daca va fi gasit vinovat, Ramirez risca pana la 9 ani de inchisoare, scrie New York Daily News. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI