In varsta de 19 ani, aceasta isi spunea „Doctorul Kitty” si a fost gasita de catre oamenii legii chiar in beciul casei, in care s-au produs ororile. Politia a intervenit in urma cu cateva zile, dupa ce au fost depuse mai multe plangeri din partea victimei.

Citeste si: A luat prea multe pastile pentru raceala, iar ce a urmat este cumplit. "Sunt plin de sange, iar pe pat este un cutit..."

Jingyi Wang pare sa isi fi dorit o cariera in medicina, dar s-a dovedit a fi un monstru. Ea a decis sa opereze in mod ilegal pe o pacienta care a dorit o interventie estetica. Aceasta a si platit serviciile tinerei de doar 19 ani.

„Doctorul Kitty” a decis sa isi gaseasca prima pacienta prin intermediul unui anunt online. A primit rapid un raspuns si a invitat-o pe tanara pe care a si nenorocit-o in beciul casei sale. De acolo aceasta urma sa iasa complet transformata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Doar ca rezultatul a fost unul cu mult diferit fata de cel pe care si

l-ar fi dorit pacienta. In loc de un lifting facial, ea s-a ales cu o infectie atat de grava, incat a fost la un pas sa isi piarda viata.
Episodul de chirurgie plastica ce s-ar fi putut transforma in tragedie s-a petrecut in luna aprilie a acestui an. Pana si oamenii legii au fost socati de felul in care a operat „Doctorul Kitty”.

Citeste mai multe pe Ciao.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si