Autoritățile din Sibiu organizează în prezent diverse evenimente destinate prevenirii răpirilor, dar și mariajelor timpurii. Ele au loc după o serie de răpiri care s-au întâmplat în acest județ. 

Citește și: Situație dramatică în Satu Mare. Un bărbat și-a agresat copiii și soția, apoi și-a pus capăt zilelor

În urmă cu un an, Maria Căldărar, o adolescentă în vârstă de 13 ani, a dispărut din Tălmaciu, județul Sibiu.

Cei care i-au reclamat răpirea au fost chiar părinții ei, care au spus că fata lor a fost luată din curtea casei de patru persoanei necunoscute și că ar fi fost urcată într-o mașină cu forța.

Se pare că Maria era, de fapt, în siguranță și nu fusese răpită. Tânăra se afla cu bună știință în compania iubitului său deoarece părinții săi doreau să o mărite cu un băiat pe care ea nu l-a iubit niciodată.

Citește și: VIDEO- Răsturnare de situație în cazul uciderii modelului Abbey Choi. Cine sunt criminalii? A fost omorâtă şi tăiată în bucăţi într-o casă din Hong Kong

Ce spun părinții fetei

La câteva luni de la răpire, în noiembrie 2022, Maria a fost dată dispărută, din nou. De data aceasta dispariția ei a fost tratată ca fiind o plecare voluntară.

În prezent, tânăra este încă căutată de autorități, dar ea postează pe pagina ei de Facebook că este în siguranță și că se află în compania iubitului ei.

Citește și: Crimă pasională în Brașov: o femeie a fost ucisă, principalul suspect fiind fostul iubit

Adolescenta acuză că a fost nevoită să fugă de acasă pentru că părinții ei vor să obțină mulți bani de pe ea.

Cu toate că polițiștii din Sibiu au precizat că fata a plecat voluntar, ea este dată în urmărire generală, națională și internațională. Părinții Mariei Căldărar au declarat că nu se mai face nimic în cazul fiicei lor.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Dispariție învăluită în mister. Un tată își caută cu disperare fiul: ”N-are acte, nu are telefon...”

„Nu mai știm nimic despre ea. Le-am spus polițiștilor că este în Blăjel, însă nu s-a făcut nimic. În alte cazuri s-a lăsat cu rețineri, dar în cazul nostru nu se face nimic”, au spus părinții fetei.

Adolescenta face dezvăluiri șocante

Adolescenta din Sibiu care a fost răpită în urmă cu un an face declarații șocante: „Părinții vor să mă vândă”

Adolescenta din Sibiu care a fost răpită în urmă cu un an face declarații șocante: „Părinții vor să mă vândă”

[Sursa foto: adevărul.ro/Facebook]

 Zilele trecute, tânăra și-a deschis sufletul pe rețeaua de socializare și a elucidat misterul. Ea a postat un mesaj video cu o durată de aproximativ o jumătate de oră, din care o parte este în limba romani, cu acuzații grave la adresa părinților ei.

Citește și: „Am primit o scrisoare în care mi se spunea că sunt mort.” Ce a făcut bărbatul de 48 de ani pentru a dovedi că este în viață

„Nimeni nu i-a întrebat pe părinții mei de ce am plecat de acasă! Am plecat de bunăvoie și din cauza lor, pentru că în fiecare zi eram bătută, urmărită în stil mafiot, sechestrată... pusă în cușcă, cu câinii. Poliția din Sibiu știe care este toată treaba: că la opt ani am fost vândută pe 30.000 de euro, la 10 ani jumătate am fost vândută în Tălmaciu cu 60- 100.000 de euro...” susține Maria Căldărar.

Citește și: ALERTĂ- bărbat dispărut. Mogoșeanu Gheorghe a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Membrii comunității rome confirmă faptul că fata, care de fapt provine din Porumbacu de Jos, era măritată în Tălmaciu (fără acte) și că practic a fugit de la soț, scrie adevărul.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Am fost vândută să întrețin relații sexuale cu un băiat de 12 ani care-mi venea până la brâu” a mai menționat adolescenta. Ea mai susține că Poliția Sibiu cunosc această situație.

Citește și: Femeie dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației pentru a fi găsită

Într-un alt mesaj video, postat pe Facebook, tânăra apare alături de cel pe care îl numește „iubitul meu”, „soțul meu”, pentru a arăta că nu este sechestrată de nimeni și că totul este în regulă.

„Uitați, ne aflăm pe stradă, venim de la cumpărături. Sunt bine”, a transmis tânăra.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si