Close sidebar
Close sidebar

Doi minori, suspectaţi că dresau metişi Amstaff folosind câini şi pisici de rasă comună, cercetaţi

Doi adolescenți, din Bistrița-Năsăud, sunt suspectaţi că dresau metişi Amstaff folosind câini şi pisici de rasă comună, iar acum sunt cercetați de oamenii legii. Unul dintre ei, în vârstă de 16 ani, a fost reținut.

Georgiana Balaban,

Doi adolescenți, din Bistrița, cercetați de oamenii legii într-un dosar cu câini Amstaff.

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi adolescenți din judeţul Bistriţa-Năsăud, suspectați că dresau metişi Amstaff  folosind câini şi pisici de rasă comună, care în urma antrenamentelor mureau, sunt cercetați de polițiști. Unul dintre ei, în vârstă de 16 ani, a fost reținut.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„În cursul lunii martie 2023, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Bistriţa-Năsăud, în urma efectuării unor activități informativ-operative, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane, posibil minore, dintr-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud, organizează lupte între câini şi pregătesc în acest scop exemplare canine din rasele periculoase”, a anunțat, joi, Poliția Județeană Bistriţa-Năsăud.

Citește și: Sfârșit cumplit pentru un bătrân bolnav de Alzheimer. A pierit din cauza frigului după ce s-a pierdut într-o pădure din Călărași

Sursa citată a precizat că, la pregătirea câinilor foloseau alte animale vii, cum ar fi câini de rasă comună şi pisici, animale care în urma acestor antrenamente decedau.

Surse judiciare au precizat, pentru News.ro, că animalele dresate erau metişi Amstaff.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: VIDEO| Un câine este atacat de un Amstaff lăsat liber

„În urma activităților de cercetare penală desfășurate, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de doi bănuiți minori, de 16, respectiv 15 ani”, a mai transmis Poliția.

Citește și: Iubitorii de animale vor să salveze de la moarte câinele care a ucis un băiețel de 4 ani in curtea casei

Instituția a precizat că unul dintre bănuiți, minor de 16 ani, a fost reținut.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții Anei Oros! Câinii care au mâncat-o de vie ar avea, de fapt, stăpâni și ar fi fost antrenați să ucidă! Dezvăluirea cutremurătoare a unui martor: „Ăia de au casele fix lângă locul cu pricina”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI