Acesta este cercetat sub aspectul comiterii unei infractiuni prevazute de legea privind prevenirea si combaterea terorismului, potrivit IPJ Dambovita.

„La data de 27 martie politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Dambovita si procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dambovita au documentat activitatea infractionala a unui tanar, de 17 ani, banuit de comiterea unei infractiuni prevazute de Legea nr. 535/2004, privind prevenirea si combaterea terorismului”, se arata intr-un comunicat al IPJ Dambovita.


Din cercetari a reiesit ca, in dimineata zilei de 24 martie, pentru a nu merge la scoala, acesta ar fi transmis mai multe mesaje unor institutii cu atributii pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale din care reiesea ca doua licee vor fi aruncate in aer.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„in cauza, sunt continuate cercetarile pentru documentarea intregii activitati infractionale. Conform articolul 38 din Legea nr. 535/2004, privind prevenirea si combaterea terorismului”, mai arata IPJ Dambovita.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si