Nefericitul accident rutier a șocat pe toată lumea. Adrian a murit la 19 ani, în urma impactului. El și-a pierdut viața, nevinovat fiind, și a lăsat multă tristețe în urma lui.

Citește și: Doi tineri au murit striviți într-o mașină, după un accident cumplit

Tânărul a plecat duminică, pe ultimul drum, fără să știe asta alături de prietenul său. La un moment dat, șoferul mașinii, un tânăr de 23 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat într-o altă mașină, impactul fiind mult prea puternic pentru Adrian ca să mai

supraviețuiască.

Sfârșit tragic pentru Adrian

În România au loc accidente pe bandă rulantă și tot mai mulți tineri își pierd viețile. Adrian și prietenul său și-au găsit sfârșitul duminică seara, când tânărul de 23 de ani a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a intrat într-o altă mașină. Niciunul nu a scăpat cu viață.

Citește și: VIDEO| Un șofer și-a smuls actele din mașina Poliției

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În momentul accidentului, Adrian se afla pe scaunul din dreapta al autoturismului.
Moartea lui a lăsat multă tristețe în jurul oamenilor, mai ales a părinților lui care sunt copleșiți de durere. Familia și prietenii au publicat mesaje de regret pe Facebook, unde și-au exprimat șocul și durerea pe care le simt după moartea lui.

Citește și: Doi copii care se aflau la schi s-au rătăcit în pădure. Salvamontiștii îi caută

„Te voi purta in sufletul meu, copilul meu drag! Dumnezeu să îți dea odihna veșnică”, ”Off Iisuse drag nu ne lăsa să ne pierdem mințile. Sunt prea mari durerile.îmi aduc aminte parcă ieri la mine sau in brațele mele a început primii pași singur când era mic”, sunt două dintre mesajele pe care apropiații le-au publicat.

Un martor al accidentului trage atenția asupra modului în care șoferul a condus.


El le transmite oamenilor să își educe copiii ca să nu se mai repete astfel de tragedii.

Citește și: Un bătrân de 74 de ani din Suceava, aflat în stare de ebrietate, a fost lovit, în aceeași zi, de două mașini. Acesta a ajuns la Urgențe de fiecare dată

„Doamne ce trist... Doamne ce trist... El, săracul, a murit nevinovat pentru că celălalt în care a avut încredere, s-a dovedit un idiot iresponsabil... Lăsați-l pe Doamne, Doamne, și EDUCAȚI-VĂ COPIII.... Așa, preventiv...", a scris o persoană.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si