O tragedie a avut loc duminică, 22 ianuarie, la ora 20.50, în afara localității Răbăgani din județul Bihor. Doi tineri și-au pierdut viața. Băiatul de 23 de ani se afla la volanul unu autoturism, iar tânărul de 19 se afla pe scaunul din dreapta. În mașină se mai aflau două fete, de 14, respectiv 17 ani.
Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un alt autoturism.

Citește și: FOTO Accident cu 11 morți în Thailanda. Un student a spart geamul şi s-a salvat înaintea tragediei

Două autoturisme au fost implicate în accident

"Polițiștii Biroului Rutier Beiuș s-au deplasat cu operativitate la fața locului, iar în urma primelor cercetări efectuate, au constatat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Diosig, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism înspre Pocola, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus, înspre Răbăgani, de un bărbat de 34 de ani, din comuna Păuliș, județul Arad”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Fărcuța, pentru bihon.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr beat a fost lovit pe trecerea de pietoni de o șoferiță sub influența drogurilor

Cele două fete au ajuns la spital

Cei doi tineri au murit pe loc în urma impactului, iar cele două fete au transportate la spital.

"Atât a mai rămas dintr-unul din autoturismele implicate aseară în accidentul de pe Bitii, între Rabagani si Pocola, accident soldat cu decesul a două persoane...Oameni

buni, conduceți prudent. Întotdeauna cineva, cu drag, vă așteaptă acasa!", a scris Marius Simut în grupul de Facebook INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA.

Citește și: Accident grav în Buzău: două femei au fost lovite pe trecerea de pietoni de un camion


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si