Close sidebar
Close sidebar

Afacere unică în România. Un român deține o fermă de râme

Un antreprenor din Timisoara are o afacere neobisnuita, unica in Romania.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Omul detine o ferma cu rame, inspirata dupa un model austriac. Milioanele de vietuitoarele produc biohumus, un fertilizant natural, folosit în agricultura ecologica.

Marian Mierloi are 55 de ani si este pasionat de tot ce inseamna natural. Dintr-un economist de succes, omul a devenit un fermier inrait si a mizat totul pe asta.
300 de mii de euro a investit in fabrica sa unde lucreaza non stop peste un milion de rame din 4 specii diferite.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Micii angajati sunt adusi din Olanda si "muncesc" in lazi pline cu pamant. Tot ce trebuie sa faca ramele e sa manance un compost special, ca sa creeze astfel biohumusul- un ingrasamant natural.

Cresterea ramelor este o afacere infloritoare in toate tarile din jurul Romaniei, Ungaria detinand suprematia. La noi in tara pretul unui litru de fertilizant bio produs de aceste vietuitoare este de 3,5 lei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI