Close sidebar
Close sidebar

Aglomeratie in magazine. Ajutoarele lui Mos Nicolae au cautat cadourile perfecte pentru cei mici

O fi Moş Nicolae darnic, dar misiunea cea mai dificila tot pe umerii bunicilor şi ai părinţilor cade. Aşa că magazinele au fost astăzi pline-ochi de priviri aţintite spre rafturi şi negocieri purtate la telefon. ##VIDEO37152##

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Numai ajutorul lui Mos Nicolae sa nu fii zilele acestea. Printre atatea papusi, robotei si masinute s-au consumat nesfarsite conversatii telefonice, doar-doar ajunge ce trebuie in ghetute.

"Avem 2, deci aproape 2 ani si 3 ani si jumatate si deja avem personalitate, deja avem o gramada si nu stim ce ne lipseste din acea gramada. Si lista avem? Si lista, bineinteles."

Evident, lista nu e niciodata scurta, doar bugetul Mosului sa fie suficient.

"Am primit comanda serioasa, ce? Vai, dar cum am iesit din casa: sa-mi iei niste lego, sa-mi iei fel de fel, asa lista e mare, dar am inceput sa mai tai din ea, asa."

"Se poate modela, e in diferite pozitii. E pe lista lui Mos Nicolae, sa inteleg? Este, este. Mi-a si zis, nu te intorci fara el. Lui Mosu…"

De la marginea raionului cu bomboane un Mos pus pe cantat incearca sa-i binedispuna pe "solii" cadourilor.
Doar asa-i traditia: de Sf. Nicolae dulciurile sunt cele care ar trebui sa umple ghetutele bine lustruite.

"Am niste ousoare, un clopotel si niste bombonele. Si cam atata."

Suntem in 2016, insa, iar copiii nu prea stiu de obiceiurile din mosi stramosi. Jucariile sunt marea dorinta, asa ca unii parinti s-au gandit ca e mai simplu sa-l lase pe cel mic sa aleaga singur.

"Deja si-a ales.
Tati… Da, tati. Uite, masinuta. Hai, ia de acolo, tati. Ridica de ea, ridica, ridica. Asa, da? Da! E ok ca-i place ceva mic."

De altfel, un studiu lansat astazi arata ca unul din doi romani va cumpara o jucarie drept cadou de Mos Nicolae. In top se mai regasesc dulciurile, imbracamintea, fructele, dar si… altele.

"Mosule, hai ca acum suntem doar noi doi. Stii ca am fost cuminte, da? Imi aduci si mie, te rog eu frumos, ceva? Hai, mai, fii si tu baiat bun.
Macar o autostrada, macar niste drumuri mai bune. Ai vazut ce aglomeratie e pe Valea Prahovei. Macar sa mergem si noi frumos la munte. Crezi ca m-o asculta?"

Nu mai putin de 321 de lei este bugetul mediu alocat acestei sarbatori, arata acelasi studiu. Doar ca, in mai putin de 3 saptamani, vine Craciunul, iar nebunia cumparaturilor va atinge apogeul.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI