Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Aglomerație în punctele de trecere a frontierei spre Grecia

Mulți români au ales să-și petreacă vacanța de vară în străinătate. Iar cei care pleacă cu mașina trebuie să aibă răbdare, mai ales la punctele de trecere a frontierei. Cei care merg în Grecia, Bulgaria sau Turcia, adică aproape un milion de români anual, folosesc vămile din sudul României.

Redactia Stirile Kanal D,

Aglomerație în punctele de trecere a frontierei spre Grecia

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Teo Argint, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„În primul rând, e important de știut că pe site-ul Poliției de Frontieră găsim secțiunea de trafic online, unde putem verifica timpii medii de așteptare la vămile din țară. Cei care aleg litoralul străin din Turcia, Grecia și Bulgaria, adică aproape un milion de români anual, aleg de obicei să meargă prin vămile din sudul țării care sunt și cele mai aglomerate, respectiv Calafat, Giurgiu și Constanța, prin Negru Vodă și prin Vama Veche.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cei care totuși aleg litoralul românesc au de furcă până să ajungă acolo și asta din cauza aglomerație. Din fericire, în apropierea Craiovei s-au deschis 40 de kilometri de drum expres spre estul țării și alți 81 sunt în lucru. Imediat ce ați depășit Craiova, însă așteptați-vă la aglomerație destul de mare în zona localității Pitești.”, transmite Teo Argint, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI