Eugen Stan, barbatul identificat ca fiind autorul actelor revoltatoare din cartierul Drumul Taberei, lucra ca politist la Brigada Rutiera, de unde incasa lunar un salariu de 3.500 lei.

Era singura lui sursa de venit, conform declaratiei de avere publicata in cursul anului 2017. Barbatul avea de platit doua credite contractate anul trecut, totalizand 32.000 euro si care aveau scadenta in 2037. Cu acesti bani, Eugen Stan si-a achizitionat un apartament in orasul Magurele, cu o suprafata totala de 60 mp.

Aici locuia impreuna cu concubina lui, dupa ce anul trecut a divortat de sotia lui, Mihaela. Eugen Stan mai detine o Dacie Logan din 2008 si o motocicleta Kawasaki Ninja achizitionata in 1998.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

In trecut, Eugen Stan a avut ceva probleme cu bancile. El a fost executat silit in 2014 pentru suma de 40.000 lei pe care-i imprumutase impreuna cu fosta sotie cu doi ani inainte. Tot in 2014, sotia lui Stan a mai introdus o data actiune de divort, insa si-a retras-o dupa prima infatisare le judecatorie.

Eugen Stan a fost filmat, saptamana trecuta, agresand doi minori intr-un lift, in cartierul Drumul Taberei. El a fost identificat dupa ce imaginile cu el au circulat masiv pe internet. Ulterior, s-a aflat ca este politist si ca a mai fost filmat o data facand acelasi lucru, tot in lift, in 2015. Barbatul si-a recunoscut faptele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si