Close sidebar
Close sidebar

"Ai de gând să mă împuști?" Tânăra însărcinată l-a întrebat pe polițist înainte să fie împușcată mortal - VIDEO

Imagini tulburătoare au apărut în spațiul public cu momentul în care o femeie însărcinată îl întreabă pe un polițist: „Ce, ai de gând să mă împuști?” cu câteva secunde înainte ca ofițerul de poliție din Ohio să o împuște mortal, în afara unui magazin alimentar.

Sorin Negru,

Ta’Kiya Young, împușcată mortal de oamenii legii

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Municipalitatea din Blendon a lansat vineri imagini ale camerelor corporale de la doi ofițeri de poliție care au arătat împușcarea cu brutalitate a tinerei Ta’Kiya Young, în vârstă de 21 de ani, care a murit mai târziu după ce a fost dusă la Spitalul St. Ann din Ohio.

Citește și: A murit un celebru patron de club de fotbal

Ta’Kiya Young a murit pe data de 24 august, după ce unul dintre cei doi ofițeri care au răspuns a împușcat-o prin parbrizul unei mașini, în fața unui magazin Kroger ai cărui angajați au susținut că femeie și alți complici au furat alcool.

Ta’Kiya Young avea doar 21 de ani

[Sursa foto: Captură YouTube]

Departamentul de poliție a refuzat să-i identifice pe cei doi ofițeri care s-au apropiat de mașina lui Young în acea seară, invocând legislația privind drepturile victimelor numită Legea lui Marsy.

Citește și: Ce a pățit medicul care a fost de gardă în noaptea în care Alexandra a fost lăsată să moară la Maternitatea din Botoșani

Imaginile camerei corporale au fost redactate pentru a proteja identitățile ofițerilor, dar au arătat ultimele momente ale vieții tinerei Young.

Femeia l-a întrebat pe ofițerul care stătea în fața mașinii dacă are de gând să o împuște. În imagini se vdede cum ofițerii de poliție îi cer femeii în mod repetat să iasă din mașină.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Șoferița nu îi ascultă și pare să miște mașina vrând să plece, moment în care se aude o împușcăturo puternică.  

"Nu am furat", ultimele cuvinte ale tinerei însărcinate

Imaginile de la ofițerul care stătea lângă mașina lui Young au arătat că a bătut la geamul mașinii și i-a spus lui Young să „coboare din mașină” de mai multe ori.

Când a întrebat de ce, ofițerul a spus că cineva a acuzat-o că a furat din magazin.

„Nu am furat”, i-a spus Young ofițerului de poliție.

Imaginile de pe camera ofițerului care a împușcat-o pe Young au arătat că mașina era blocată din dreapta de cărucioare de cumpărături și de o mașină de poliție.

În timp ce primul ofițer se certa cu Young, spunându-i să iasă din vehicul de cel puțin 10 ori, un al doilea agent a mers în fața mașinii.

Ta’Kiya Young a murit la 21 de ani

Young a început apoi să rotească volanul. Ofițerul care stătea în fața mașinii, cu pistolul scos și îndreptat spre Young, și-a pus mâna pe capota mașinii. 

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Femeia continuat să întoarcă volanul spre dreapta și l-a întrebat pe ofițerul de poliție: "Ai de gând să mă împuști?" 

În timp ce mașina continua să avanseze încet, un unghi al filmării l-a arătat pe ofițerul din față dezechilibrat de mișcarea mașinii și încercând să se ridice de jos.

Acela a fost momentul în care polițistul a tras un glonț prin parbriz, înainte ca vehiculul lui Young să viraze în dreapta, îndreptându-se spre magazinul alimentar.

Imaginile au stârnit un val de revoltă în statul american Ohio.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI