Close sidebar
Close sidebar

Ai de gand sa mergi la proteste! Iata care este mesajul Jandarmeriei pentru manifestanti!

Proteste ample sunt anuntate in aceasta seara in Capitala, mai multi manifestanti urmand sa ajunga la Bucuresti din toata tara pentru a protesta impotriva guvernului!

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jandarmeria Capitalei a transmis un mesaj video pe pagina sa de Facebook, facand apel la desfasurarea unor manifestatii pasnice.

"Jandarmeria Capitalei asigura fara discriminare protectia tuturor persoanelor care aleg sa-si exprime opiniile in mod pasnic. Sesizati imediat jandarmilor orice problema care ar putea afecta desfasurarea pasnica a manifestatiei. Jandarmeria este o institutie echidistanta, care asigura ordinea si siguranta publica, garant al drepturilor constitutionale ale cetatenilor, cat timp acestia le exercita pasnic", este mesajul postat de catre Jandarmeria Capitalei.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI