Iluziile optice ne provoacă să descoperim ce se află dincolo de o simplă imagine! Aceste imagini hipnotizante ne joacă feste minții noastre, creând iluzii de mișcare, adâncime și distorsiune, informează Jagran Josh.

Poți să găsești calul în doar 11 secunde?

Aceste teste de inteligență ne pun la îndoială simțurile și procesele cognitive, dar cu toate astea iluziile optice ne stimulează creierul, forțându-ne să analizăm și să interpretăm informațiile vizuale în moduri unice.

Descifrarea cu succes a acestor iluzii necesită o minte ageră, atentă la fiecare detaliu în parte și care să aibă capacitatea de a discerne forme sau figuri ascunse în mijlocul unor imagini complexe.

Pregătește-te de această provocare de a găsi calul din imagine în doar 11 secunde!

Rezolvare test inteligență cal

Imaginea în care trebuie să găsești calul.

[Sursa foto: Jagran Josh]

Citește și: Iluzie optică. Numai 5% dintre oameni pot găsi doi oameni "mâncați de dragon" în imagine

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În această fotografie se află un om care se odihnește sub un copac. Secretul este calul, care se ascunde printre detaliile pozei. Acest test solicită o combinație unică de inteligență, creativitate și percepție vizuală. Nu este o problemă dacă nu rezolvi testul în timpul alocat, poți căuta în continuare soluția testului. Despre cei care găsesc răspunsul în timpul alocat se spune că sunt foarte flexibili, și au o abilitate cognitivă le permite să abordeze provocările din mai multe unghiuri, făcându-i experți în descifrarea iluziilor complexe precum aceasta.

Soluția testului bazat pe iluzia optică

Dacă încă încerci să găsești calul ascuns din imagine, vezi răspunsul mai jos.

Rezolvare test inteligență cal

Soluția testului de inteligență.

[Sursa foto: Jagran Josh]

Citește și: Cea mai interesantă iluzie optică de Dragobete. În câte secunde găsești inima frântă din imagine?

"Este foarte important să înțelegem că nu vedem realitatea", spune neurologul Patrick Cavanagh, profesor de cercetare la Dartmouth College și membru senior la Glendon College din Canada.

"Vedem o poveste care este creată pentru noi", a mai adăugat acesta.

Totodată, un alt specialist a spus că în momentul în care ți se spune ce se întâmplă, încă vezi totul în forma iluzorie, așadar, se pare că nu poți să anulezi în mod conștient interpretarea "greșită". 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si