Este alertă în Prahova, după ce o adolescentă de 18 ani a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Familia a anunţat autorităţile, iar tânăra este căutată peste tot.

Potrivit ph-online.ro, Sava Georgiana Larisa, în vârstă de 18 ani, a plecat voluntar de acasă, din Plopeni, dar nu s-a mai întors. În ziua în care a plecat purta o geacă de culoare albastru deschis, blugi de culoare albastră și încălțată cu pantofi sport de culoare neagră.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Semnalmente Sava Georgiana Larisa: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate aproximativ 60 kilograme, păr lung drept, vopsit blond, ochi căprui.

Oricine are informaţii despre unde ar putea fi Sava Georgiana Larisa este rugat să se prezinte de urgenţă la cea mai apropiată secţie de poliţie sau să sune la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si