Ajunul Anului Nou 2021 vine cu o serie de superstiții și tradiții. Iată mai jos ce nu ar fi indicat să faci înainte de Revelion 2021!

Niciodată nu mătura în ajun de Anul Nou pentru ca vei alunga prosperitatea.

Nu trebuie să scoti nimic din casă, nici macar gunoiul, deoarece odată cu el arunci şi norocul. Cei care arunca lucruri în Ajunul Anului Nou vor avea casa goală tot anul.

Daca în ajun speli rufe, îţi va merge rău tot anul. De altfel, nu este bine să speli rufe pana la Bobotează, când se sfinţesc apele.

Ajunul Anului Nou 2021- Superstiții

Nu folosi nici foarfecele, pentru că îţi vei tăia norocul.

Citeste si: Mesaje de Anul Nou 2021! Urări și SMS-uri originale pentru cei dragi. La mulți ani!

La miezul nopţii, deschide larg ferestrele şi uşile casei pentru a alunga ultimele rămăşiţe de ghinion şi energii negative din 2018, pentru a nu rămâne în casă şi în anul următor.

Ajunul Anului Nou 2021
Ajunul Anului Nou 2021

Dacă vrei să ai noroc, îmbracă-te în straie noi şi poartă ceva de culoare roşie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ajunul anului nou trebuie să vă prindă cu bani în buzunar dacă vreți să aveți parte de ei în anul ce urmează. Un alt obicei este ca primul om care vă trece pragul casei după ajunul anului nou să fie un bărbat pentru a avea succes la bani.

Ce nu trebuie să faci în Ajunul Anului Nou 2021

Din punct de vedere culinar, ajunul anului nou este momentul în care tradiția își spune cuvântul.

În ajunul anului nou, la pregătirea mesei nu pot să lipsească preparatele tradiționale pentru un asemenea moment: de la celebra salata de beouf pe care toți românii o pregătesc, la preparatele tradiționale cum ar fi sarmale, piftie, pește pregătit pentru a fi prima mancare consumată imediat după ajunul anului nou, preparate din carne de porc, fripturi și multe, multe altele.

Citeste si: Putem ieși în stradă în noaptea de Revelion 2021? Regulile care trebuie respectate de Anul Nou 2021

Este o adevărată tradiție ca masa din ajunul anului nou să fie una bogată, să fie pus pe masă tot ce e mai bun și mai gustos și pregătit cu mai mare atenție pentru ca anul următor să fie unul îmbelșugat și plin de succes.

Mesaje pentru Ajunul Anului Nou 2021

Felicitări de Anul Nou 2021 pentru cei dragi! Pentru noaptea dintre ani, vă propunem cele mai frumoase mesaje de Anul Nou 2021 pe care să le trimiteți prin SMS celor din familie sau prietenilor.

“Pentru anul ce vine iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie!”

“Noul An sa te gaseasca cu ganduri bune si prieteni dragi si sa iti rezerve cele mai mai inalte realizari”.

Citeste si: Felicitări de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje de Revelion care îi vor impresiona pe cei dragi. La mulți ani!

“Treci peste ce-a fost, crede cu adevarat in tine. Anul Nou e o carte deschisa cu retetele succesului, alege ce ti se potriveste si porneste la drum cu incredere! La multi ani! O viata implinita si fericita!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Ajunul Anului Nou 2021
Ajunul Anului Nou 2021

“Previziuni meteo de revelion 2021: prevazut o furtuna de pupici si imbratisari… te sfatuim sa inchizi umbrela si deschide inima. La Multi Ani si un An Nou Fericit!”

“Cu speranta ca anul nou va fi mai bun decat batranul 2019, iti trimit o mie de urari de bine insotite de imbratisari si iti urez un AN NOU FERICIT!”

Ajunul Anului Nou 2021 vine cu urări pentru cei dragi

“E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani!”

Citeste si: Cum va fi vremea de Revelion 2021? Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

“Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. LA MULTI ANI!”

“Ganduri bune fug spre voi! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si