Povestea sfasietoare, pe care v-am prezentat-o luni, la stirile Kanal D, i-a facut pe mai multi oameni de afaceri din Constanta sa-i doneze bani si tichete de benzina. Va multumim, oameni cu suflet, pentru ca ati oferit o speranta acestui suflet chinuit.

Cu greu se chinuia Madalin, in urma cu cateva zile, sa ne arate cum lupta cu boala crunta care i-a impovarat tineretea. Astazi, oameni impresionati pana la lacrimi de povestea lui, i-au facut o vizita.

Doua tinere au venit si cu o veste buna- poate singura pe care a auzit-o mama lui Madalin in ultima vreme.  "Oameni de afaceri au pus la licitatie diferite produse, iar banii care s-au strans vrem sa ii donam pentru el, sa aveti de unele si altele pentru casa", explica cei care s-au ocupat de caz.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cele doua fete, reprezentante ale unui ONG din Constanta, au organizat o licitatie in cercul oamenilor de afaceri. Iar povestea lui Madalin a avut un ecou rasunator: peste o mie de euro s-au strans pentru familia tanarului. 

Pe langa bani, o firma de carburanti i-a daruit si un tichet pentru benzina.

Atat mama, cat si sora tanarului bolnav de tetrapareza primesc in continuare telefoane de la telespectatorii care au urmarit materialul, la stirile Kanal D. Oameni cu suflet mare ne-au scris la redactie, exprimandu-si dorinta sa ajute si ei aceasta familie greu incercata de soarta.

"Multumim tuturor celor care ne-au ajutat si ne-au sustinut si sunt alaturi de noi.
Din inima le doresc multa sanatate."
, le transmite mama oamenilor care i-au ajutat.

Si Madalin va multumeste, chiar daca nu poate sa v-o spuna. Sclipirea plina de speranta din ochii lui este mai presus de cuvinte!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si