Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Al Bano revine în România pentru a celebra 80 de ani de viață! Artistul va ține un concert la Sala Palatului din București

Al Bano va aniversa împlinirea celor 80 de ani pe scenă. Celebrul artist va începe un turneu pe 18 mai, în Italia, cu două zile înainte de marea sărbătoare apoi va ajunge în România, la o săptămână distanță pentru a-i bucura și pe fanii săi de aici. 

Redactia Stirile Kanal D,

Al Bano revine în România pentru a celebra 80 de ani de viață! Artistul va ține un concert la Sala Palatului din București

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Va fi un concert extraordinar, nu-l ratați! Voi aduce multă energie și fericire. Vă îmbrățișez!”. 

Este mesajul pe care artistul Al Bano l-a transmis fanilor săi din București care abia așteaptă să-l revadă pe 27 mai la spectacolul de la Sala Palatului și să se bucure alături de el la aniversarea celor 80 de ani.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Marcel Pavel, artistul cu voce de aur, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Când începe turneul lui Al Bano

Turneul lui Al Bano debutează pe 18 mai 2023 la Arena di Verona cu un eveniment major pentru publicul italian, intitulat ”4 ori 20”. La marea aniversare vor lua parte oaspeți precum: Romina Power, Gianni Morandi, Umberto Tozzi și Renato Zero.

Apoi la o săptămână distanță, Al Bano va sosi în România unde are foarte mulți prieteni și unde publicul abia așteaptă să-l revadă și să cânte împreună cu el cele mai frumoase piese ale sale.

Al Bano dețin 26 de discuri de aur și 8 discuri de platină

Al Bano s-a născut pe 20 mai 1943, iar în cei 80 de ani de viață și 50 de carieră a cunoscut succesul mondial cu hituri precum ”Sharazan”, ”Felicità”, ”Ci Sara”, ”Nostalgia canaglia”, ”È la mia vita” și multe altele.

Este deținătorul a 26 de discuri de aur și 8 discuri de platină, iar duetul cu Romina Power a încântat generații întregi.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI