În cadrul unui interviu de televiziune cutremurător, actorul Alec Baldwin a declarat că nu a apăsat pe trăgaciul armei pe care o ţinea în mână în timpul unei repetiţii şi că este de părere că nu va fi pus sub acuzare în acest dosar.

Alec Baldwin consideră că nu este vinovat pentru incidentul mortal de pe platourile de filmare

Locul unde a avut loc tragedia

[Sursa foto: Twitter/ TCS Noticias]

Citeste si: Alec Baldwin- nu am apăsat pe trăgaci

Baldwin: ,,Mi-aş fi luat viaţa dacă credeam că sunt răspunzător şi nu spun asta cu uşurinţă'' 

,,Simt că cineva este răspunzător pentru ceea ce s-a întâmplat, dar ştiu că nu sunt eu. Mi-aş fi luat viaţa dacă credeam că sunt răspunzător şi nu spun asta cu uşurinţă'', i-a spus Baldwin jurnalistului ABC George Stephanopoulos, în primele comentarii care au apărut în presă ale actorului referitoare la incidentul din data de 21 octombrie, care a avut loc pe un platou de filmare din apropiere de Santa Fe, New Mexico.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins și-a pierdut viața, iar regizorul westernului ''Rust'', Joel Souza, a fost rănit în momentul în care pistolul s-a declanşat, eliberând muniţie reală.

Alec Baldwin consideră că nu este vinovat pentru incidentul mortal de pe platourile de filmare

Halyna Hutchins, directoare de imagine care a decedat

[Sursa foto: Twitter/ TCS Noticias]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat în scaun cu rotile a fost împușcat de nouă ori de un polițist. Cum s-a întâmplat totul

Actorul repeta unghiuri de filmare atunci când s-a declanșat arma

În continuare, incidentul, dar și modalitatea prin care muniţia reală a ajuns pe platoul de filmare, sunt cercetate de oamenii legii din New Mexico. Momentan, nu au fost formulate acuzaţii.

,,Mi s-a spus de către cei care se pricep... că este improbabil să fiu acuzat de fapte criminale'', a declarat Baldwin.

Actorul a adăugat că ,,niciodată n-ar îndrepta arma către cineva şi apoi să apese pe trăgaci''.

Alec Baldwin consideră că nu este vinovat pentru incidentul mortal de pe platourile de filmare

Alec Baldwin pe platourile de filmare, în ziua în care a avut loc tragedia

[Sursa foto: Jim Weber/Santa Fe New Mexican via Associated Press]

Citeste si: Un bărbat a decedat după ce a încercat să intre în propriul apartament prin balcon. Victima nu avea cheie și locuia la etajul patru

În prima sa relatare publică a tragicului evenimet, Baldwin a povestit cum revolverul marca Colt s-a declanşat după ce i-a ridicat piedica şi repeta unghiuri de filmare alături de Hutchins.

,,În scena aceasta, o să ridic piedica armei. Am întrebat: "Vrei să vezi asta?". Şi ea a spus da. Aşa că am luat arma şi am început să trag piedica. Nu voi apăsa pe trăgaci. Am spus. 'Ai văzut?' Ea a spus 'Lasă-l mai jos şi înclină-l puţin'. Iar eu am tras piedica şi am zis 'Se vede aşa? Se vede aşa? Şi am dat drumul piedicii, după care arma s-a declanşat'', a povestit Alec Baldwin.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: O tânără a fost împușcată mortal, totul s-a întâmplat chiar după petrecerea dedicată bebelușului ei

Alec Baldwin nu va mai juca în filme unde va manevra arme 

Actorul a declarat că prima dată a crezut că Hutchins leşinase şi abia peste câteva ore i s-a spus că directoarea de imagine a murit. A susținut că ,,nu-şi poate nici măcar imagina'' că ar mai face vreodată vreun film în care să mai manevreze arme.

Alec Baldwin este cunoscut publicului pentru rolul din serialul de comedie ''30 Rock''. Acesta a fost criticat pentru că nu a verificat chiar el arma, cu mare atenţie, înainte de a o folosi. În timpul interviului, Baldwin a mărturisit în repetate rânduri că nu era treaba unui actor să se ocupe de acest lucru.

,,Când persoana care era responsabilă mi-a înmânat arma, am avut încredere... În cei 40 de ani de când activez în industria asta şi până în acea zi, nu am avut vreo problemă'', a mărturisit acesta.

Citeste si: Reacția familiei Trump, după ce Alec Baldwin l-a parodiat pe fostul preşedinte. Donald Trump Jr vinde tricouri cu mesajul: "Armele nu ucid oameni, Alec Baldwin ucide oameni"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si