Coronavirus a luat sute de vieți, iar alte zeci de mii sunt deja infectate cu acest virus. Românii care sosesc din China sunt plasați în carantină. În prezent, patru oameni din Galați stau în carantină la domiciliu de teama epidemiei.

Citeste si: Coronavirus. Numărul deceselor a depăşit 900

Opt români și cinci chinezi au ajuns în România în urmă cu câteva zile, însă se pare că aceștia nu prezintă simptome către virusul periculos.

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Român suspect de infecție cu coronavirus! Bărbatul a fost plasat în carantină

Alertă de Coronavirus în Galați. Patru persoane ținute în carantină după ce s-au întors din China

„Ei au venit recent din China, s-au luat măsurile cunoscute. Cei patru stau la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. Şi cei care au venit mai devreme sunt bine. Toţi cei 13 sunt bine. La sfârşitul săptămânii, unii ies din perioada de carantină”, a spus purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Liliana Iordăchescu, conform Mediafax.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Doctorul Song Yingjie a murit în urma unui infarct. Cadrul medical luptă cu epidemia, începând cu data de 25 ianuarie, însă oboseala l-a răpus și a murit. Sunt de medici din China sunt supuși acestui risc, de când a început lupta cu Coronvirus.

Citeste si: Vaccinul pentru coronavirus, gata abia anul viitor

În Wuhan, orașul de unde a pornit epidemia Corovirus,, un copil nou născut a fost diagnosticat cu virusul ucigaș.

Acest lucru indică faptul că microbul se transmite încă din pântec.

Citeste si: Alertă de coronavirus în România. O profesoară din Suceava, izolată la spital. S-a întors recent din China


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si