Close sidebar
Close sidebar

Alerta de vijelii si grindina in 13 judete din tara. Vremea se dezlantuie pana marti seara

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica, cu cu ploi abundente, vijelii si grindina, valabila pentru treisprezece judete.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Avertizarea va intra in vigoare la ora 15.00 si va fi valabila pana marti seara, la ora 23.00.

Potrivit meteorologilor, sunt vizate de codul galben judetele Alba, Arad, Bihor, Cluj, Caras-Severin, Dolj, Gorj, Hunedoara, Mehedinti, Sibiu, Salaj, Timis si Valcea. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

”Vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata in Banat, Crisana si local in Oltenia si vestul Transilvaniei. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, vijelii si caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi 20...25 l/mp si izolat 40...50 l/mp”, anunta meteorologii.

Potrivit acestora, in celelalte regiuni, cu precadere in zonele de munte, astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restranse si in intervale scurte de timp.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI