În regiunea Attica şi în capitală Atena se vor înregistra cele mai ridicate temperaturi, care pot ajunge până la 38°- 40° C, potrivit MAE.

Attica și câteva insule sunt zone cu risc ridicat de incendii

De asemenea în regiunile Attica, Grecia Centrală, Insulele Chioș, Samos, Ikaria și Cretă, riscul de incendii rămane extrem de ridicat.

Citeste si: Condiții călătorie Italia- iulie 2021. Noile reguli de intrare în această țară pentru turiști

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ministerul Afacerilor Externe a pus la dispoziția românilor aflați în aceste zone, mai multe numere de telefon, la care pot obține asistență din partea Ambasadei României la Atena (+302106774035), dar și din partea Consulatului General al României de la Salonic (+302310340088).

Pentru alte situații grave cu care se pot confruntă românii aflați în Grecia, autoritățile au pus la dispoziție un număr de telefon de urgenţă al Ambasadei României în Grecia (+306978996222) şi Consulatului General al României de la Salonic (+306946049076). 

Citeste si: Atenționare de călătorie transmisă de MAE. Țara în care va fi cod roșu de caniculă și vânt

MAE recomanda consultarea site-urilor oficiale

De asemenea MAE recoamanda cetățenilor români, consultarea paginilor oficiale ale autorităților:  http://atena.mae.rohttp://salonic.mae.rowww.meteoalarm.euwww.mae.ro .  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si