Conform meteorologilor, urmează două zile cu temperaturi extrem de ridicate în unele zone, iar în alte zone sunt așteptate furtuni.

Sunt așteptate furtuni în mai multe regiuni din țară

Conform informării meteo, vineri și sâmbătă, disconfortul termic va fi ridicat, local, în regiunile sudice și sud-estice, iar vineri și în cele vestice, astfel încât indicele de temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Citeste si: VIDEO| ANM anunță temperaturi greu de suportat. O "cupolă de foc" ajunge în România

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 33 și 36 de grade.  Vor fi intensificări ale vântului, vijelii (viteze la rafală de peste 60...70 km/h), descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torenţial și izolat grindină.

Cum va fi vremea în Capitală

În Capitală vremea se încălzește față de intervalul precedent, devenind caniculară, cu o temperatură maximă în jurul a 35-36 de grade, iar disconfortul termic va fi în creștere.

Citeste si: Se schimbă radical vremea în România. Anunțul a fost făcut de Administrația Națională de Meteorologie

Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si