Close sidebar
Close sidebar

Alerta pe Dunare! Fluviul a depasit cota de atentie, iar previziunile specialistilor sunt sumbre! Pericolul de inundatii e iminent!

Dunarea creste ingrijorator. In Galati si Braila a depasit cota de atentie, iar previziunile specialistilor nu sunt deloc optimiste. Ei cred ca odata cu topirea zapezilor, fluviul ar putea sa atinga cota de inundatie.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Previziunile hidrologilor s-au adeverit, iar Dunarea a depasit in aceasta dimineata cota de atentie, aflata la 560 de cm. Cresterea fata de ziua precedenta este de 8 centimetri  si nu se opreste aici.
 
 
Reprezentantii Administratiei Fluviale a Dunarii de Jos au transmis deja un aviz catre navigatori, prin care acestia sunt obligati sa circule cu viteza mica, astfel incat valurile sa nu distruga digurile. La Galati cota de inundatii se afla la 600 de centimetri, iar cea de pericol, la 700 de centimetri. Ultima data, acest nivel a fost depasit in anul 2010. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI