Intr-un interviu acordat emisiunii Teo Show, Alex Plingu si iubita lui, Edith, au povestit cum au ajuns sa se indragosteasca.

" Am zis ca nu vreau sa mor in dureri. Mai bine imi dadea cineva cu o bata in cap. Ma aflam chiar langa coloana care a luat foc, cu fata la scena. Eram cu o amica de a mea, am luat-o de mana, am impins-o in fata, m-am pierdut de ea.
In spate, venea mult lume. Am auzit o voce sa ne lasam jos. Mi-a cazut pe spate un burete cu foc. Nu am reusit sa ies singur, am cazut la iesire, nu m-au calcat in picioare, dar erau peste mine inca trei persoane. Am fost scos de acolo la a treia mana
", a spus Alex Plingu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"M-am mobilizat, am luat ingerasii. Sentimentele au aparut lejer. Am inceput ca doi prieteni. Decat sa ies cu prietenii, preferam sa merg la el", a spus Edith.

"I-am dat lui tricoul, sper ca l-am surprins placut. El a venit sa ma pupe, dar mi-a fost frica fiindca stiam ca poate il doare. A doua oara cand m-am dus la el la spital a fost momentul zero", a spus ea.

"Mi-a placut foarte mult de ea. Era singura. A venit singura, asta dupa ce a donat. Tremura toata. A impartit ingerasii la toata lumea.
Dupa aia am iesit impreuna pe hol. Am o intuitie puternica. Am vazut ca era emotionata, isi dorea sa faca un bine. Asta am apreciat la ea. Am simtit ca e un om bun"
, a spus Alex.

Alex Plingu mai are nevoie de inca doua operatii: "Imi e frica de durere, dar acum nu mai sunt sigur".


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si