Melodia pe care a defilat aceasta a reușit să o atingă în profunzime, readucând în prim-plan amintiri din trecutul său, iar aceasta nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

 Momentul deosebit al Alexandrei la "Bravo, ai stil!" evidențiază faptul că moda nu este doar despre ținute vestimentare și aparențe, ci și despre trăirea și exprimarea emoțiilor autentice. Într-un moment plin de sensibilitate, Alexandra a mărturisit:" Există comori pe care cineva, la un moment dat, le pierde.

Iar eu, astăzi, sunt o comoară pe care cineva, la un moment dat, a pierdut-o".  Aceste cuvinte au venit la pachet cu un val de emoție intensă, iar lacrimile nu au întârziat să apară.

Citește și: Radu Andrei Tudor a facut dezvăluiri inedite la “Dimineața pe doi cu Greeg si Cernat” și a venit cu noutăți privind difuzarea NEWSTIME, grupajul informativ de la Kanal D2

Alexandra, în lacrimi după momentul defilării la "Bravo, ai stil!": „Sunt o comoară pe care cineva, la un moment dat, a pierdut-o"

Alexandra, în lacrimi după momentul defilării la "Bravo, ai stil!": „Sunt o comoară pe care cineva, la un moment dat, a pierdut-o"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ilinca Vandici a fost curioasă să afle mai multe și a întrebat-o pe Alexandra dacă lacrimile îi sunt provocate de o iubire pe care și-ar fi dorit să o păstreze.

Fără să ezite, tânăra concurentă a confirmat, afirmând că trăirile intense și momentele cu adevărat emoționante sunt esența competiției "Bravo, ai stil!".

“Momente, emotii si trairi, fetelor. Despre asta este vorba in aceasta competitie. Si nu, nu cred ca ai ales intamplator aceasta piesa pe care ai defilat! Si ma bucur sa te descopar si asa, Alexandra, si cred ca si cei de acasa ”, spune Ilinca Vandici.

"Bravo, ai stil!" continuă să aducă pe micul ecran momente pline de emoție și autenticitate, lăsându-le pe tinerele concurente să-și exprime trăirile și să se dezvăluie în fața telespectatorilor. Intregul moment il veti putea urmari in editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D2, la ora 19:00.

Citește și: “Bravo, ai stil!” – Iris si Jasmine, la cuțite! “Putea să facă orice își dorea ea, dar să nu-l implice în mod direct…”

Reamintim ca reality show-ul „Bravo, ai stil!” va fi difuzat începând de miercuri, 12 iulie, la Kanal D! Emisiunea care inspiră milioane de oameni prin spectacolul stilistic, evoluaţia concurentelor, expertiza juraţilor şi strălucirea unei emisiuni unice în România, va putea fi urmărit ă  din 12 iulie, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si