Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Arsinel despre moartea Cristinei Stamate: "Facem demersuri sa o aducem si pe ea, la teatru"

La numai patru zile de la moartea Stelei Popescu, o alta veste trista indoliaza teatrul romanesc. Actrita Cristina Stamate a murit si ea in aceasta dimineata. Se afla internata la Spitalul Floreasca din Bucuresti.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Problemele de sanatate ale actritei au inceput in urma cu mai mult timp, dupa ce ea a suferit in accident vascular cerebral. Joi dupa amiaza a fost dusa de urgenta la Floreasca si internata in stare grava, iar in aceasta dimineata s-a aflat ca ea a plecat la ceruri.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista Constantin Tanase din Bucuresti, locul in care Cristina Stamate activa, a spus ca incearca sa faca toate demersurile necesare pentru a putea expune sicriul cu trupul neinsufletit al artistei la Teatrul de Revista.

"Doresc foarte mult sa o expunem la teatru. In aceste momente nu reusim sa dam de familia ei. Stim ca avea un frate in Israel, dar a murit. Era singura pe lume", a marturisit Arsinel. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI