Close sidebar
Close sidebar

Alexandru Arsinel, devastat la vestea mortii lui Papaiani: "Daca si Bica a murit, chiar nu mai rezist...caut un calmant"

Alexandru Arşinel a declarat pentru agenţia de presă News.ro că, după Ioan Gyuri Pascu, nu mai rezistă să vadă cum "se duce" şi Sebastian Papaiani. "E adevărat? Chiar nu mai rezist. Ieri Gyuri, azi, dacă şi Bică... caut un calmant. Este prea mult", au fost cuvintele actorului, care nu a mai putut continua conversaţia telefonică.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Actorul Sebastian Papaiani, în vârstă de 80 de ani, care în luna mai fusese internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, în urma unui accident vascular cerebral, a încetat din viaţă.
Actorul împlinise 80 de ani în luna august. Ultimul său mesaj pe Facebook a fost în 27 august, când le-a mulţumit celor care i-au transmis urări de ziua sa, spunându-le că speră să îi revadă cât mai curând. Atunci, actorul a spus că este pentru prima dată când îşi petrece ziua de naştere într-un spital.

Actorul Sebastian Papaiani, în vârstă de 80 de ani, a incetat astazi din viata, in urma unui accident vascular cerebral. Acesta era internat la Spitalul Universitar de Urgenta.

Actorul împlinise 80 de ani în luna august. Ultimul său mesaj pe Facebook a fost în 27 august, când le-a mulţumit celor care i-au transmis urări de ziua sa, spunându-le că speră să îi revadă cât mai curând.

Atunci, actorul a spus că este pentru prima dată când îşi petrece ziua de naştere într-un spital.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI