Alexandru Arsinel are o cariera de peste 50 de ani si, in ciuda problemelor de sanatate care l-au macinat in ultima vreme, continua sa urce pe scena si sa mearga in turnee peste hotare.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Actorul spune ca este dependent de oameni si adora sa stea de vorba cu ei pe strada, cand se plimba, sau in magazine. Conditia este...sa fie lumina naturala. Protagonistul nostru recunoaste ca ii este frica sa iasa seara la promenada.

Citeste si: Sotia lui Alexandru Arsinel se simte in continuare rau. Actorul isi pune viata in pericol ca sa o ajute: "Uit de mine, grijile mai mari sunt cu sotia"

" Nu imi place sa merg noaptea pe strada, prin Bucuresti. Poate daca mi-ar vedea fata nu m-ar ataca un raufacator, dar ma iau pe la spate si nu vreau sa creasca nepotii mei fara bunic.", a declarat Arsinel.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si